Pernille Dalsgaard Bøss den 25-08-2015
    Hvor tilfredse er I forældre med Askov-Malt Skole?   smiley

Før ferien fik I som forældre et spørgeskema i e-boksen vedr. tilfredshed med jeres barns skolegang hos os!
    Spørgeskemaet vil fremadrettet blive udsendt en gang årligt og skal hjælpe os til at holde fokus på hvad vi gør godt og hvor der kunne være udviklingsmuligheder.
    Tusind tak til de 126 af jer der i år fandt tid til at svare! Resultatet er nu kommet til skolen og vi vil gerne dele det med jer..
    Pernille Bøss

Svend Conrad-Petersen den 14-08-2015
    Første skoledag startede med en velkomst til 27 nye skolebørn til augustrullet. Der var information til forældrene ved Pernille Bøss og sang af de kommende klassekammerater fra stamklasserne.  De nye elever blev modtaget af en skoleven og ført til deres stamlokale.
    Senere på formiddagen var der fællessamling og velkomst til alle skolens ca 333 elever og en buket til barselsvikar Lars Risum og til Pernille Bøss i anledning af hendes 5o års fødselsdag i sommerferien.
    Til novemberrullet kommer yderligere 9 elever, så skolen samlet har 342 elever.
    Hanne Hansen den 04-06-2015
    Nyttige links ved skolestart på Askov-Malt Skole